Imitații de pulovere din cașmir

Autorul: Apr 19, 2014 Categoria: Informații de bază | Niciun comentariu

Imitații de pulovere din cașmir

În prezent, pe piața europeană a cașmirului, o problemă majoră sânt escrocii. Acest lucru este firesc, exact ca și cu alte tipuri de marfă de lux – prețul produselor originale sânt mari, astfel pe piață apar falsificate.

Cașmirul autentic și cel fals au un singur lucru comun – sânt produse în Asia. În timp ce însă, de exemplu undeva în Nepal se țese manual îmbrăcămintea din cașmirul prețios, în India vecină se confecționează în mare parte din materiale sintetice. Apoi pe produs se coase  eticheta cu „100% cașmír“ și produsul este vândut în Europa la prețuri mari. Calitatea produsului original și cel contrafăcut, desigur nu poate fi comparată.

Această problemă se referă în special la pashmine. În ultima perioadă se obișnuiește să se ofere pe internet, mai ales pe portalurile cu reduceri. Sânt oferite la prețuri extrem de mici – luând în vedere costurile mari de producție ale pashminelor originale, este totuși clar, că aceasta este o înșelătorie.

Nu se referă aceasta însă numai la pashmine, informații  înșelătoare despre compoziția reală a produsului, putem să vedem uneori și la pulovere. Cel mai suspect este prețul. Tocmai din cauza costurilor de fabricare menționate, de fapt nu este posibil  ca să fie puloverul de calitate 100 % cașmir vândut la un preț dubios de mic.

Produse interesante de cașmir se găsesc uneori și la mâna a doua, cu puțin noroc aici puteți să dați peste un pulover care conține parțial cașmir la un preț convenabil.

Deși investiția în cașmir poate fi mare, însă cu siguranță este avantajoasă. Nu uitați că, la o îngrijire corectă cașmirul vă va servi mulți ani. Îmbrăcămintea din cașmir nu-și schimbă forma, de asemenea își păstrează culorile sale inițiale, nu se decolorează. Și poate că odată, îl va moșteni alte generații după Dumneavoastră.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

3612270531596

Sveter din cașmir redus la 50%?

Hai să facem o înțelegere. Dați-ne adresa de e-mail iar noi vă trimitem link-ul ascuns către reducerile de pe www.mahogany.ro, de unde puteți achiziona un sveter din cașmir sau un șal la un preț inedit :)

Mulțumim! Reducerile le găsiți pe www.mahogany.ro/lichidare-stoc/