Unde cumpăr pulover de cașmir?

Autorul: Apr 19, 2014 Categoria: Unde cumpăr | Niciun comentariu

Unde cumpăr pulover de cașmir?

Încă până nu demult cumpărarea puloverului de cașmir era o problemă majoră  în România. Personal am căutat peste tot, rezultatul în mare parte a fost însă la fel. Numărul de vânzători s-ar putea număra pe degetele de la o singură mână. Găsirea unui magazin de cașmir era ca și cum ai căuta un ac în carul cu fân. Și nici acela nu era o mare descoperire.

Deși se poate găsi aici pulovere de cașmir de 100%, însă asortimentul este foarte limitat, în magazine se găsesc vreo câteva pulovere de tot, culori, mărimi și modele puține.

Un loc ideal pentru cumpărarea îmbrăcămintei de cașmir a devenit internetul. Din anul 2014 am deschis magazinul cu vânzări online Mahogany.ro, care este specializat doar în vânzarea celor mai bune produse din cașmir.

Achziționarea prin internet are multe avantaje. Din gama foarte bogată, puteți să alegeți – peste 100 de pulovere de cașmir pentru bărbați și femei, pe lângă aceasta  încă zeci de accesorii, cum ar fi capoturi sau eșarfe.

Aceste produse provin direct din Nepal, unde sânt confecționate manual din cele mai de calitate fire de cașmir.

În afară de cantitatea mare de modele, este diponibilă  o selecție mare de culori și mărimi – toate de la XS până la XXXL. Pentru clienții noștri oferim și servicii speciale, cum ar fi personalizarea puloverului ales, la un preț mic. Datorită depozitului imens, în cele mai multe cazuri livrarea coletului este posibil în termen de 5-7 zile lucrătoare.

Cumpărarea prin internet are însă și partea sa negativă – mai ales la îmbrăcăminte este o problemă faptul, că produsul nu poate fi înainte de aceasta pipăit și probat. Acest lucru îl rezolvăm prin două căi – dacă clientul este nemulțumit, nu este o problemă de returnare/schimb a produsului fără complicații  și întrebări inutile.

Dacă v-ați decis să cumpărați un pulover de cașmir, cu siguranță trebuie să fiți precaut. Nu este tocmai o afacere din cea mai ieftină, de aceea trebuie să aveți grijă la înșelătorii cu cașmir fals – în ultimul timp sânt destui, prezintă compoziția produselor „100% cașmír“, dar de fapt în realitate este altceva.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

3612270531596

Sveter din cașmir redus la 50%?

Hai să facem o înțelegere. Dați-ne adresa de e-mail iar noi vă trimitem link-ul ascuns către reducerile de pe www.mahogany.ro, de unde puteți achiziona un sveter din cașmir sau un șal la un preț inedit :)

Mulțumim! Reducerile le găsiți pe www.mahogany.ro/lichidare-stoc/