Unde se confecționează puloverul de cașmir?

Autorul: Apr 19, 2014 Categoria: Confecționarea | Niciun comentariu

Unde se confecționează puloverul de cașmir?

Cea mai importantă parte a povestei despre puloverele de cașmir este chiar locul de unde provine. Cel mai mult desigur, se confecționează în China – acolo însă încearcă să automatizeze mai multe etape de procesare, dar calitatea produsului final nu atinge nivelul calității muncii manuale cinstite. Produsele din cașmir se confecționează de asemenea și în Europa – primul loc îl deține cu siguranță Scoția, apoi urmează Italia.

Producția în țările europene însă, la fel parțial se automatizează. Atunci de unde provin cele mai de calitate pulovere din cașmir?

Provine din țara, care este una dintre cea mai sărcă din lume. Cu toate acestea, ascunde în sine comori naturale interesante. Aici este situat cel mai înalt vârf Mount Everest și de asemenea cele mai înalte creste din lume, munții Himalaya.

Datorită lor, aici există condiții favorabile pentru obținerea și prelucrarea cașmirului. Cu cât este mai mare altitudinea și gerul mai aspru, cu atât blana caprelor cașmireze este mai bogată. Astfel, aici se obțin firele de cașmir de cea mai înaltă calitate.

Cașmirul brut obținut pe teritoriul Nepal de asemenea se prelucrează. Cele mai bune pulovere de cașmir provin din Nepal. Majoritatea companiilor producătoare se află în apropierea capitalei Kathmandu.

Țara este marcată de o sărăcie profundă, educație slabă și un șomaj mare. Majoritatea populației se ocupă cu agricultura sau chiar cu confecționarea produselor din cașmir. În afară de îmbrăcăminte de cașmir aici se confecționează covoare de cașmir foarte scumpe.

Produsele din magazinul nostru online Mahogany.ro provin chiar din Nepal. Compania noastră producătoare angajează pe cei mai iscusiți țesetori, care prin îmbrăcămintea din cașmir transmit îndemânarea și experiența generațiilor strămoșești, care țeseau la fel acum cu sute de ani în urmă.

Aici îmbrăcămintea se produce strict în conformitate cu convențiile internaționale. Se respectă și se acceptă cu strictețe toate legile pentru protecția mediului în zonele, unde se obține și se prelucrează cașmirul. Fiecare produs fabricat trebuie să aibă de asemenea ASO free certificat, care atestă, că la fabricare nu s-au folosit coloranți periculoși, care pot afecta sănătatea sau mediul înconjurător. De asemenea se acordă o atenție mare la interzicerea muncii minorilor, care este abuzată în special de către țările vecine asiatice.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

3612270531596

Sveter din cașmir redus la 50%?

Hai să facem o înțelegere. Dați-ne adresa de e-mail iar noi vă trimitem link-ul ascuns către reducerile de pe www.mahogany.ro, de unde puteți achiziona un sveter din cașmir sau un șal la un preț inedit :)

Mulțumim! Reducerile le găsiți pe www.mahogany.ro/lichidare-stoc/