Câte straturi trebuie să aibă puloverul?

Autorul: Apr 19, 2014 Categoria: Informații de bază | Niciun comentariu

La cumpărarea cașmirului (pe internet, sau de la un magazin clasic) puteți da peste informația cu privire la numărul de straturi. Numărul straturilor de fire din cașmir este important înainte de toate la pulovere. Simplu am putea să concluzionăm, cu cât puloverul are mai multe straturi, cu atât este mai călduros.

2 straturi – convenabil pentru anul întreg

Cele mai populare și cele mai vândute în regiunile noastre  sânt, cu siguranță, puloverele cu strat dublu. Ca și preț sânt avantajoase în comparație cu puloverele din mai multe straturi, întrucât la confecționarea lor se consumă mai puțin material. Pot fi purtate pe tot parcursul anului, iar în zilele mai răcoroase vor avea grijă să nu vă fie frig.

De asemenea există pulovere cu strat dublu din cașmir excepțional „Duvet” – prin această denumire marcăm cașmirul ultra fin. Produsele din acesta sânt foarte delicate și subțiri, se poartă direct pe piele. Să ai pe tine un cașmir „Duvet” este, în plin sens al cuvântului o experiență. La fel sânt potrivite pentru a fi purtate pe tot parcursul anului.

4 straturi – pentru zile mai friguroase 

În perioada rece se potrivesc  puloverele de cașmir făcute din 4 straturi de fire. Este ideal pentru toamnă și început de primăvară. Vă va încălzi bine, pot fi purtate și fără geacă/palton.

6 și mai multe straturi – vă va proteja de înghețuri

Puloverele din cașmir sânt de câteva ori mai călduroase decât puloverele din alte textile, sânt confortabile și vă va oferi o libertate mai mare de mișcare. Puloverele extra călduroase din 6 și mai multe straturi, cu garanție vă vor proteja chiar și-n cele mai geroase zile. Cele mai călduroase pulovere pot fi țesute până la 12 straturi de fire din cașmir.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

3612270531596

Sveter din cașmir redus la 50%?

Hai să facem o înțelegere. Dați-ne adresa de e-mail iar noi vă trimitem link-ul ascuns către reducerile de pe www.mahogany.ro, de unde puteți achiziona un sveter din cașmir sau un șal la un preț inedit :)

Mulțumim! Reducerile le găsiți pe www.mahogany.ro/lichidare-stoc/